Leac pentru constantenii din colegiul 8

Leac pentru constantenii din colegiul 8

La nici doua luni de la deschiderea sa, cabinetul de parlamentar al deputatului PSD Manuela Mitrea, deschis in incinta Casei de Cultura a Sindicatelor de pe bulevardul Alexandru Lapusneanu a fost vizitat de zeci de constanteni.

Oamenii, care se confrunta in primul rand cu birocratia institutiilor statului, au solicitat sprijin pentru rezolvarea unui numar mare de probleme legate de RADET Constanta, de Casa Judeteana de Pensii, de Prefectura. Angajatii cabinetului au preluat toate solicitarile, si, sub coordonarea deputatului Manuela Mitrea, au trimis cereri catre institutiile raspunzatoare de rezolvarea problemelor, urmarind foarte atent mersul documentelor si obtinerea unor date precise de raspuns.

Desi marea majoritate a problemelor ridicate de cetateni sunt solicitari individuale, care nu pot face obiectul unor interpelari parlamentare sau legi, deputatul Manuela Mitrea le acorda si le va acorda si in continuare atentia cuvenita. Si asta chiar daca Manuela Mitrea, la fel ca toti parlamentarii, este prinsa in majoritatea timpului in activitatea Parlamentului de la Bucuresti. Personalul cabinetului sau parlamentar din Constanta preia zilnic si incearca sa rezolve problemele constantenilor.

Asistent parlamentar Stela Covaciu, Asistent parlamentar Crina Cezara Petre Asistent parlamentar Veronica Vintila

Orar: Luni – Vineri: 10.00 – 16.00

Marime font + -

Trimite prin email unui prieten

Printeaza articolul

Adauga la favorite

Adauga la del.icio.us

Adauga la Digg

RSS Feed